| Autors |
Ziņojums |
sindroms
|
 IRC-2009
Redzees kaa buus taalaak, bet sezonas pirmais posms - Monaco 21.01.-25.01., solaas buut grandiozs.
Hanninen, Kopecky, Loix, Sarrazin, Auriol, Gardemaister, Alen, Romeyer... arii Ogier's:
http://www.acm.mc/ramc/ramc_main.php?page=2009/engages_2009.php
Plus - dopi 'live' rezhiima ieksh "Eurosport":
http://www.ircseries.com/html/Tv_times.asp
|
| Otrdiena Janvāris 13, 2009 15:14 |
|
 |
sindroms
|
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 11:28 |
|
 |
Aferis
|
Mja......baigi labs ! Vairāk nekā interesanti.Pilns ar superiem,nakts dopi,labi braucēji.Ar nepacietību gaidu WRC-2010
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 11:44 |
|
 |
Aferis
|
Un kur tad Ouriol ?
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 12:03 |
|
 |
IVO_
|
Auriol nolauzis riteni
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 12:19 |
|
 |
faateris
|
Mja, interesanti rezultāti, laikam trase ir sniegota, slidena.
Skatos, tie dopi pa dienām un laiki starp tiem - pamatīgi izstiepts pasākums, piemēram, šodien trīs dopi, bet izkaisīti pa visu dienu.
Šodien, liekas, 17:00 ir stundu gara live pārraide pa eurosportu.
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 12:44 |
|
 |
sindroms
|
faateris rakstīja:Mja, interesanti rezultāti, laikam trase ir sniegota, slidena.
Skatos, tie dopi pa dienām un laiki starp tiem - pamatīgi izstiepts pasākums, piemēram, šodien trīs dopi, bet izkaisīti pa visu dienu.
Šodien, liekas, 17:00 ir stundu gara live pārraide pa eurosportu.
Spriezhot peec SS1 videejaa aatruma - 66km/h... "Da es uz veikalu aatraak braucu... iedotu man taadu mashiinu..."
Aaaha, tagad iet valjaa paarbrauciens - 220km!
Ir, ir. Buus inchiigi redzeet kaadaa kvalitaatee "Eurosports" pasniegs sho pasaakumu.
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 13:02 |
|
 |
Aferis
|
Roseti,Ouriol,Sola jau pirmajā dopā of  Tur nu laikam šosbrīd tiešām skaisti ceļi  Jaskatās 17 :00
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 15:34 |
|
 |
Kippa16
|
Nu tas LIVE bija taads so so...
Paarsvaraa intervijas,nu laikam pirmajaa LIVE sezonaa neko vairaak veeleeties nevar,bet trase sniegaa gan,bez shipiem beediigi...
Haaninens aardaas
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 20:11 |
|
 |
sindroms
|
Kippa16 rakstīja:Nu tas LIVE bija taads so so...
Nuuuuu.. Tev ir baigi daudz "laivi" no dopiem (nevis SuperSS) peedeejo 10 gadu laikaa ieksh TV ar ko saliidzinaat?
Bishiit prasaas piekorigjeet on-boardus, lai galvenais apskates objekts nav veejstikla augsheeja mala... Bet visaadi citaadi prieksh pirmaas reizes man shkjita pat baigi OK.
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 20:22 |
|
 |
Alduks
|
Manupraat arii bij OK, pagajusho gad kad skatiijos IRC Eurospotaa, tad tik gandriiz servisa parku raadija tikai, a tagad bij pavisam labi, vareeja redzeet arii kaa brauc pa trasi, tik tie chaliishi kas filmeeja no trasses malas ar kameraam, gan taa pashvaki savu darbu dariija, biezi mashiinas nemaz kadraa nevareeja notureet!!  Bet paareejais gan ok, aa jaaa, veel onbord kameras arii vajag labaak sastelleet!!
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 21:46 |
|
 |
sindroms
|
|
| Trešdiena Janvāris 21, 2009 22:32 |
|
 |
Avots
|
nezinu,bet man patika....tadu pasakumu kaa rallijs nemaz nav tik viegli ieks live uztaisiit......
|
| Ceturtdiena Janvāris 22, 2009 9:04 |
|
 |
faateris
|
Man jau ar likās labi, jāpiezīmē, ka laika apstākļi arī bija labie....
Protams, ja tā būtu grunts gonka, būtu daudz interesantāk. Bet bija labi un būs vēl šodien, rīt. Super.
Kā Alens ieberzās ar riepām....  Gardemaisters arī un pēc intervijas, likās, ka viņš vēl tā īsti neiebrauca, kādas riepas būtu bijušas labāk.
|
| Ceturtdiena Janvāris 22, 2009 11:25 |
|
 |
sindroms
|
Nekad vairs nesmieshos par sievieteem, kuras garaazhas durviis nespeej ierakstiities...
http://videos.eurosport.com/irc/irc-monte-carlo-day-2-2_vid95612/irc-player.shtml
P.S. Aptuveni 30-taa sekunde
|
| Ceturtdiena Janvāris 22, 2009 19:39 |
|
 |
|
|