Jūs jautājiet Saites Iesūti rakstu Par 4rati.lv Rallija komanda 4rati Kontakti Reklāmas iespējas
Forums Foto Video Sludinājumi Citas ziņas Kalendārs Prognožu spēle
Rallijs 4x4 Autosprints Kartingi Šoseja Kroskarti Kross Treks R.V.M. Autosports pasaulē

MeklētFAQUz veco forumu
Atbildēt uz tēmu Lapa 5 no 5
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5
Jaunumi LAF vadībā
Autors Ziņojums
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Tas taču ir normāli, ka katrām izmaiņām ir gan tie, kuri tās aizstāv, gan tie, kuri ir pret. Tā droši vien bija pat tad, kad pirms miljoniem gadu pirmais mērkaķis nolēma no koka nokāpt - viens kāpa, pārējie teica - nekāp, par cilvēku pārvērtīsies.... Smile

Un Coshel, nepārspīlē, ir klubi, kuri šodien jau salīdzinoši veiksmīgi darbojas Latvijas autosportā, piemēram, kartingā; Manis pieminētā "jauno sportistu audzināšana, iesaistīšana" ir viena no klubu funkcijām ideālajos apstākļos; par to vai tas ir sviestaini, katram pašam vērtēt;

Klubu loma un sadarbība ar federāciju ir atkarīga no federācijas attieksmes. Es jau šodien redzu vienā otrā komisijā, kur notiek konkurence ar veiksmīgiem reģionāliem klubiem, nevis auglīga sadarbība.

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
No AndrisB
"...p.s. tikšanās bija ar kandidātiem, vēl pie tam 2iem, nevis mani - kāpēc man tur bija jābūt? Vai tad es kandidēju uz kādu amatu? Ja kāds kandidāts vēlējās, lai es sniedzu savus komentārus, varēja mani uzaicināt;"

Tomēr neizturēju lai kārtējo reizi ,kā saka Andris, paironizētu!
Biedrības vadītājs nesaprot kāpēc viņam tur bija jābūt?! Varbūt viņu vajag arī katru dienu uz darbu uzaicināt?! Bet tā jau var aizrunāties bezgalīgi.
Man diemzēl nav jāmaca un jārāda kā un ko darīt , bet izteikt savas domas kā nevadzētu vai vajadzētu ir pietiekoši vienkārši un reizēm arī noderīgi . Bet tas viss ir ar zināmu mērķi - varbūt ieklausīsies un ko lietderīgu paņems un izmantos. Jo tikpat labi viss ko saka Sprūde ir sviets!

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
reno rakstīja:
No AndrisB
"...p.s. tikšanās bija ar kandidātiem, vēl pie tam 2iem, nevis mani - kāpēc man tur bija jābūt? Vai tad es kandidēju uz kādu amatu? Ja kāds kandidāts vēlējās, lai es sniedzu savus komentārus, varēja mani uzaicināt;"

Tomēr neizturēju lai kārtējo reizi ,kā saka Andris, paironizētu!
Biedrības vadītājs nesaprot kāpēc viņam tur bija jābūt?! Varbūt viņu vajag arī katru dienu uz darbu uzaicināt?! Bet tā jau var aizrunāties bezgalīgi.
Man diemzēl nav jāmaca un jārāda kā un ko darīt , bet izteikt savas domas kā nevadzētu vai vajadzētu ir pietiekoši vienkārši un reizēm arī noderīgi . Bet tas viss ir ar zināmu mērķi - varbūt ieklausīsies un ko lietderīgu paņems un izmantos. Jo tikpat labi viss ko saka Sprūde ir sviets!

Reno šausmīgi neapmierināts!!! Ja Andris B. uzrakstītu, ka uzskata Reno (Juri Sprūdi) par labāko, ideālāko cilvēku pasaulē man liekas, ka pat tad Tu viņam nepiekristu!?!?
Tāda sajūta, kā kāds, kādam būtu sievu atņēmis Laughing

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Reno, ir taču metodes kā to darīt normāli, nevis caur krūmiem kaut ko klusi rūcot. Man taču nav problēmas ar kritikas pieņemšanu un reakciju uz to. Ja es esmu iestādes vadītājs, tad es arī atbildu par to, ko daru. Bet, ja man regulāri ironiski vai neiorniski brauc virsū par lietām, kuras es pat bieži nevaru ietekmēt, tad mani tas aizkar. Un ko tur ņemties tik ilgi par vakardienas sapulci - man nav obligāti jāiet uz šādām sapulcēm, īpaši, ņemot vērā kopējos apstākļus. Priekš tam ir paredzētas esošās vadības tikšanās ar kandidātiem personīgi. Vai tiešām Tu un citi gāji uz vakardienas sapulci, lai satiktu esošo vadību?

Vistrakākais šodien ir tas, ka sportistiem LAFs ir viens vienīgs LAFs - komisijas ir kaut kas virtuāls un daļēji tveramas, bet lielākā daļa lēmumu un darbību notiek tieši sporta komisijās. Komisijas darbojas kā patstāvīgas vienības, kurus LAF vadība visbiežāk nevar ne ietekmēt, ne par tiem zina. Tieši tāpēc, ja komisija pieņem lēmumu, par kuru biedri saka "LAFs cūkas", tad sanāk, ka LAF vadītājs atbild par to, par ko pat nelemj. Es esmu gatavs atbildēt par saviem darbiem un lēmumiem, ja es tajos varu piedalīties. Šodien LAF vadība atbild par visu LAF, bet ietekmēt (neskaitot, ja tiek pielietotas intrigas, politiskas cīņas un atklātus konfliktus, bet tā es nedaru) var max 50% no lēmumiem. Tieši tas pats ir ar LAF naudas lietām. Šodienas vadītājs paraksta bilances, atskaitās auditoriem, biedriem, VIDam, FinMInam, LaSFP, bet 50% no administratīviem izdevumiem vispār netiek saskaņoti ar LAF vadību, jo tāda ir šodienas sistēma.

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Andris B rakstīja:
Reno, ir taču metodes kā to darīt normāli, nevis caur krūmiem kaut ko klusi rūcot. Man taču nav problēmas ar kritikas pieņemšanu un reakciju uz to. Ja es esmu iestādes vadītājs, tad es arī atbildu par to, ko daru. Bet, ja man regulāri ironiski vai neiorniski brauc virsū par lietām, kuras es pat bieži nevaru ietekmēt, tad mani tas aizkar. Un ko tur ņemties tik ilgi par vakardienas sapulci - man nav obligāti jāiet uz šādām sapulcēm, īpaši, ņemot vērā kopējos apstākļus. Priekš tam ir paredzētas esošās vadības tikšanās ar kandidātiem personīgi. Vai tiešām Tu un citi gāji uz vakardienas sapulci, lai satiktu esošo vadību?

Vistrakākais šodien ir tas, ka sportistiem LAFs ir viens vienīgs LAFs - komisijas ir kaut kas virtuāls un daļēji tveramas, bet lielākā daļa lēmumu un darbību notiek tieši sporta komisijās. Komisijas darbojas kā patstāvīgas vienības, kurus LAF vadība visbiežāk nevar ne ietekmēt, ne par tiem zina. Tieši tāpēc, ja komisija pieņem lēmumu, par kuru biedri saka "LAFs cūkas", tad sanāk, ka LAF vadītājs atbild par to, par ko pat nelemj. Es esmu gatavs atbildēt par saviem darbiem un lēmumiem, ja es tajos varu piedalīties. Šodien LAF vadība atbild par visu LAF, bet ietekmēt (neskaitot, ja tiek pielietotas intrigas, politiskas cīņas un atklātus konfliktus, bet tā es nedaru) var max 50% no lēmumiem. Tieši tas pats ir ar LAF naudas lietām. Šodienas vadītājs paraksta bilances, atskaitās auditoriem, biedriem, VIDam, FinMInam, LaSFP, bet 50% no administratīviem izdevumiem vispār netiek saskaņoti ar LAF vadību, jo tāda ir šodienas sistēma.

Paldies Andri par paskaidrojumu. Visu cieņu jūsu komandas attīstības plāniem! Uz lietām var skatīties dažādi un risināt tās arī var dažādi. Teiksim paņemt autosportista licenzi ārpus Latvijas! SmileSmileSmile

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Šodien sanāca labas sarunas ar abiem prezidenta kandidātiem. Ceru, ka gan VŠ, gan JN tagad ir drusku informētāki no pirmavotiem.

Man ir lūgums visiem, kas lasa šo foruma sadaļu ( tādu ir daudz, jo redzams, ka 3 nedēļu laikā vairāk kā 2500 reizes ir apskatīta šī sadaļa), tomēr censties atrast laiku sestdien un atnākt uz sapulci. Kvorumam būs nepieciešami no ~ 410-450 mandāti.

Darba kārtība, pretendentu programmas un pilnvaru formas ir zem: http://www.laf.lv/index.php?id=851

Savukārt LAF Twittera konts: http://twitter.com/LAF_lv

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
JN kaut ko nav sajaucis!!!! Te tak nav ko privatizēt........laikam

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Liekas, ka labākais no kandidātiem uzvarēja!!! Ir ticība, ka būs labi...vismaz labāk nekā būtu ar Šlegelmilhu Smile

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Zinjoju no pasaakuma epicentra: no 520 balsiim 467 balsis tika atdotas Janim Naglim, 49 balsis - Vladislavam Slegelmilham, 4 balsis - atturas...

Sūtīt privātu ziņu
Atbildēt citējot
Atbildēt  
Nu re, 2 mēnešu cīņas ir noslēgušās ar liela biedru skaita vienprātību.

- vēlreiz virtuāli apsveicu Jāni Nagli ar jauno amatu; esmu pārliecināts, ka Jānis, kā ļoti spēcīga persona ienesīs autosportā jaunas vēsmas;

- drusku pārsteidza viceprezidentu vēlēšanas - ne tik daudz par Raimonda Kisiela ievēlēšanu, bet par to, cik pārliecinoši "noraidīja" D.Dambergu; zinot viceprezidentu salīdzinoši simbolisko lomu, zināma pēctecība būtu noderējusi; tomēr, esmu pārliecināts, ka RK svaigais skats uz lietām arī būs ļoti pozitīvs autosportam;

- liels prieks par to, ka biedri ar lielu atbildību piegāja statūtu grozījumiem un nobalsoja gan par "klubu" sistēmu ar 01.01.11., gan vienam biedram viena balss, gan pilnvarojumu 1+1, gan arī uzliekot par pienākumu rīkot sapulces ne retāk kā vienu reizi gadā un prezidenta maksimālajiem 2 termiņiem.

Rīt nopublicēsim LAF mājas lapā skaidrojumu par katriem no pieņemtajiem lēmumiem priekš tiem, kuri paši nebija klāt.

Sūtīt privātu ziņu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:
Atbildēt uz tēmu Lapa 5 no 5
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā