| Autors |
Ziņojums |
In_V
|
Bet nu labi, nepiesārņosim tēmu, par to laikam jārunā citā sadaļā...
|
| Sestdiena Februāris 14, 2009 20:42 |
|
 |
Kurmuliitis
|
evo rakstīja:
Apskatieties cik Aivis zaudēja laiku salīdzinājumā pret Andi. Tie divi lietuvas lielmeistari atnesa, ar savu bezdarbību, Andim pirmo vietu. Un vislabākais tas, ka tie divi meistari nesaņems nekādu sodu.
Mulkiibas. Aivim ierakstija ieprieks vinja pasa taja dopa paradito laiku, abam lietuviesu ekipazam naudas sodu 300LTL katrai.
|
| Sestdiena Februāris 14, 2009 22:05 |
|
 |
rgints
|
Eu, vai Jūs nēsat bišķi sajaukuši vietas kur apspreist kas un kā ir abižojis Aivi.
|
| Svētdiena Februāris 15, 2009 13:42 |
|
 |
In_V
|
rgints --> Taisnība Tev ir  Es jau to iepriekš norādīju... Bet par tēmu: Mikelsens bija aizkavējies servisa zonā, dabūja soda minūti, atkrita 8 sekundes aiz Anda, taču nākamajā dopā jau 2,5minūtes zaudēja līdz izstājās pavisam. Šobrīd Andis piektais klasē.
Un vēl - wrc.com PS15 ir redzams arī Andis!  diezgan daudz!
|
| Svētdiena Februāris 15, 2009 14:44 |
|
 |
Aferis
|
Fuuuuuuuuuuuuuuuuu.......fiss ir labs kas labi beidzas  Jaapsveic ar piekto vietu ,un jaunu Lv rekordu kopvērtējumā.
|
| Svētdiena Februāris 15, 2009 17:33 |
|
 |
Berzs
|
|
| Svētdiena Februāris 15, 2009 18:06 |
|
 |
Bulinsh
|
Berzs rakstīja:2.dienas video (Andis 2x)
http://upload.streetfire.net/video/Rally-Norway-2009-day-2_636212.htm
2x baigi smuki Andis aizgāja!
|
| Pirmdiena Februāris 16, 2009 0:56 |
|
 |
Avots
|
labdien
esmu atgriezies gandriiz vasaraa...no -17lidz -25 uz -1...
mazliet par pasakumu Norge....
rallijs ljoti labs un draudziigs skatitajiem,ar Somiju labaak nesalidzinaat....
+
no 23 dopiem redzeet vareeja 13 pilnus dopus un 4 sakot ar PWRC
talakais ejamais gabals lidz dopam 200.metri...
skatitaaju apmeram tikpat daudz cik rallijos Lietuvaa vai Igaunijaa
trases apsargi pieklaajiigi un nebrec ne pa teemu,bet peec WRC masinaam vispaar pazuud..
piedzerusos skatitaaju praktiski nav(iznjemums dazi Somi kas vartijaas pa sniegu,nu kaa jau somi)
vietaas kur biju parredzamiiba vienkarsi fantastiska,masiinu vietaam vareeja redzeet pat liidz 2 minuteem kaa brauc...
dopi gan ar likumiem sauriem un platiem,gan ar trampliniem(liela dalja maksliigi veidota,bet interesanti)
vispaar ljoti daudz pozitiiva par so ralliju
-
praktiski nav...ja nu vieniigi aukstums
|
| Pirmdiena Februāris 16, 2009 19:11 |
|
 |
greddy
|
Maksligie T veidoti lidzigi ka LV rallija?
Man personigi liekas ka sadi veidojumi galigi nav vajadzigi...daudz skatamak var uzlekt dabiskajos
|
| Pirmdiena Februāris 16, 2009 20:21 |
|
 |
Avots
|
greddy rakstīja:Maksligie T veidoti lidzigi ka LV rallija?
Man personigi liekas ka sadi veidojumi galigi nav vajadzigi...daudz skatamak var uzlekt dabiskajos 
pilnigas mulkjibas,un nekadas lidzibas ar LV rallija trampliniem,tur tie tiek veidoti no sniega,tapat kaa liela dalja liikumu un visa parejaa....vienkarsi pljavaa izsturee trasi,salej ar udeni...vinji rupiigi gatavo jau sen ieprieks sadas trases...kaut kad ieliksu bildes...un iespejams sovakar arii ieks raidijuma tavs auto buus Anda izpildijums no viena uz vinjiem......labakie WRC leca ap 30metri....un tas viss parskataams plasaa pljavaa....
|
| Pirmdiena Februāris 16, 2009 20:24 |
|
 |
rallija nazis
|
Avots rakstīja:labdien
esmu atgriezies gandriiz vasaraa...no -17lidz -25 uz -1...
mazliet par pasakumu Norge....
rallijs ljoti labs un draudziigs skatitajiem,ar Somiju labaak nesalidzinaat....
+
no 23 dopiem redzeet vareeja 13 pilnus dopus un 4 sakot ar PWRC
talakais ejamais gabals lidz dopam 200.metri...
skatitaaju apmeram tikpat daudz cik rallijos Lietuvaa vai Igaunijaa
trases apsargi pieklaajiigi un nebrec ne pa teemu,bet peec WRC masinaam vispaar pazuud..
piedzerusos skatitaaju praktiski nav(iznjemums dazi Somi kas vartijaas pa sniegu,nu kaa jau somi)
vietaas kur biju parredzamiiba vienkarsi fantastiska,masiinu vietaam vareeja redzeet pat liidz 2 minuteem kaa brauc...
dopi gan ar likumiem sauriem un platiem,gan ar trampliniem(liela dalja maksliigi veidota,bet interesanti)
vispaar ljoti daudz pozitiiva par so ralliju
-
praktiski nav...ja nu vieniigi aukstums
Man tas Norvēģu -20 C likās draudzīgāks nekā mūsu -2 C
Man arī patika labāk ne kā Somijā, būs jālaiž nākamreiz atkal
|
| Otrdiena Februāris 17, 2009 14:17 |
|
 |
sindroms
|
Shitaads moments ar bijis
В целом неплохое начало сезона, тем более, что сход Миккельсена — это следствие отсутствия второй «запаски», а Патрик Флодин, несмотря на «чудачества» вроде столкновения с латышским экипажем в снежном шлейфе и, как следствие, испорченный аккумулятор; и даже въезд на финишный подиум в буквальном смысле «на руках», заработал первые два зачетных очка.
http://www.rallyrus.spb.ru/index_rus.php?subaction=showcomments&id=1234819659&archive=&start_from=&ucat=&
|
| Trešdiena Februāris 18, 2009 9:52 |
|
 |
suominen
|
sindroms rakstīja:Shitaads moments ar bijis
Var taču krievi dirst! - "На тестовом участке Патрик и Андреас были лучшими среди участников зачета Production."
|
| Trešdiena Februāris 18, 2009 10:21 |
|
 |
Wisis
|
suominen rakstīja:sindroms rakstīja:Shitaads moments ar bijis Var taču krievi dirst! - "На тестовом участке Патрик и Андреас были лучшими среди участников зачета Production."
Nu apskaties rēķinu Mikelsens labākais Flodins +0,2 s.
|
| Trešdiena Februāris 18, 2009 10:33 |
|
 |
suominen
|
Ui, sorry - 1.dopa rezultāts bij iesēdies galvā...
|
| Trešdiena Februāris 18, 2009 11:13 |
|
 |
|
|